2013 m. kovo 24 d., sekmadienis

ANM.LT pristatymas




Mano nick‘as Doteki, aš esu grupės galva, užimu vertėjo postą . Tai pat rūpinuosi komanda.
Mes užsiimame anime įgarsinimu, vertimu. Mūsų grupė dar visai nauja. Ją įkūrėme su Kaktusu, nes neturėjome daug veiklos. Buvome dideli anime fanai, taigi ir šovė mintis įkurti vertėjų, garsintojų komandą.  

Mūsų ateities vizija yra tapti viena iš populiariausių anime vertėjų ir garsintojų komandų.  Manome, jei labai stengsimės, pavyks šią viziją įgyvendinti. Komandos nariai verčia ir garsina skirtingo pobūdžio anime: nuo romance iki sport žanro. Kaip ir dauguma vertėjų, vertimui naudojame programą aegi sub. Garsiname su audacity, derinimui naudojame programą Sony vegas.

Grupės narius susirandame patys. Grupei šiuo metu priklauso 7 nariai. Pirmasis jų (be mūsų) buvo Logis. Apie kitus narius nelabai galiu ką papasakoti, nes mūsų komanda yra nauja ir dar nelabai spėjome susipažinti vieni su kitais.

Į grupę atrenkame žmonės, kurie moka anglų arba rusų kalbas, bet jų nereikia mokėti tobulai, o jei jos nemoka, bet turi gražų balsą – priimame į įgarsintojus. Mokančius taisyklingai rašyti atrenkame į redaktorius. Prieš priimdami darome atranką, kad įsitikintumėme ar žmogus tikrai sugebės kokybiškai atlikti jam skirtą darbą.

Kol kas ginčų komandoje nebuvo, dirbame draugiškai, kaip tikra komanda. Tikėkimės, kad ginčų ir nebus.

Manau, kad visų darbas yra sunkus, ar tu esi įgarsintojas, ar vertėjas. Visiems darbams reikia daug pastangų, kantrybės ir kruopštumo.

Žiūrovams norėčiau palinkėti kantrybės laukiant mūsų darbų. Ir neužmiršti žiūrėti anime.
Viso!

1 komentaras: